Nieuwsbrief oktober 2020

Beste Lezer,

Inmiddels zijn de corona regels weer aangescherpt, maar wij blijven voorlopig gewoon open.
Dus wilt u langskomen in onze shop dan bent u van harte welkom, mits u uiteraard geen klachten heeft.
Bij bezoek hanteren wij de RIVM regels.

De herfst is ook weer in aantocht. Dus de tijd is weer aangebroken om uw Engelse klassieker weer in topconditie te brengen.
Een nieuw interieur? Een set nieuwe spaakwielen of misschien wel een set minilite wielen? Of misschien denkt u eraan om uw remmen te vervangen en uw klassieker beter te laten remmen. Wij hebben diverse rembekrachtigers en remmensets op voorraad.

Rembekrachtiger Universeel – Brake Booster

Remmenset MGB compleet Vooras

De laatste ritjes van het jaar staan ook weer voor de deur voordat uw klassieker in winterslaap gaat. Momenteel is de benzine van zeer slechte kwaliteit. Wij adviseren dan ook Ecomaxx klassieker benzine te gebruiken voor de winterstalling.
Deze benzine bevat geen schadelijke stoffen wat uw brandstofsysteem en leidingen kunnen aantasten zoals gewone benzine dat wel doet (zelfs E5) en is 4 jaar lang houdbaar. Ons dringende advies is om dus Ecomaxx te gebruiken voor de winter. Dit om veel ellende van het voorjaar te voorkomen. Denk hierbij onder andere aan de benzineslangen en uw carburateurs. Blijft u deze winter rijden? Dan adviseren wij u Castrol Classic valvemaster plus te gebruiken. Deze toevoeging verhoogt het octaangehalte, bevat een loodvervanger en een ethanol neutralisator.

Kijk regelmatig in onze webshop voor leuke aanbiedingen. Er komen iedere dag nieuwe artikelen on onze webshop. Gaat u starten of bent u bezig met een restauratie? Vraag bij ons eens een offerte aan. Ziet u een klus zelf niet zitten? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw klus door ons te laten doen

Ook zijn wij dealer geworden van Powerlite startmotoren en dynamo`s en CSI ontstekingen
Ook hebben wij het assortiment uitgebreid met diverse autosport artikelen, denk hierbij aan klassieke kuipstoelen (het assortiment blijft groeien). Tevens leveren wij diverse gereedschappen voor uw klassieker. En wist u dat wij ook Engelse bouten en moeren leveren. Kijk snel op onze website!

Scroll naar top

Mededelingen

 

In ieder geval t/m 9 februari moeten wij vanwege de Corona regels helaas onze shop sluiten.

Vooraf bestelde en betaalde artikelen kunnen na telefonisch contact op een afgesproken datum en tijd afgehaald worden.

Webshop bestellingen worden gewoon verstuurd en telefonisch zijn wij bereikbaar.