Nieuwsbrief maart 2020

Beste lezer,

We hebben een nieuwe website! Het navigeren naar het juiste onderdeel zou nu makkelijker en sneller moeten gaan voor u. Heeft u nog op- en of aanmerkingen over de website dan horen wij dat graag en misschien kunnen we dit dan nog aanpassen.

  Op 14 en 15 maart 2020 staan wij op British CARS en Lifestyle in het autotron te Rosmalen.

“British CARS and Lifestyle, waar ‘Ladies’ zich vermaken tussen de lifestylestands, snuffelen ‘Gentlemen’ tussen de onderdelen.” We staan hier zoals u van ons gewend bent weer met veel onderdelen en nemen ook weer een aantal mooie auto’s mee.


Het voorjaar komt er weer aan en uw auto komt uit zijn winterslaap. U heeft de auto gewassen en gepoetst en gaat dan een stukje toeren. Tot het moment dat u gaat tanken, E5? E10? welke brandstof moet ik nu hebben? Euro 95 tegenwoordig E10 bevat bio-ethanol, 10% bio-ethanol en 90% fossiele brandstof. De ethanol in de “moderne” brandstof is niet goed voor uw geliefde oldtimer, Het tast het brandstofsysteem aan met lekkages, storingen en uitval tot gevolg.

Neem daarom altijd een flesje Castrol Classic “ethanol stabilisator” mee in de auto. Dit is een toevoeging welke u simpelweg in de brandstoftank gooit en zo de ethanol neutraliseert.

Nu voor € 17,95 per flesje en 2 voor € 34,95

Service kits leverbaar voor alle Engelse klassiekers.

  • Castrol Classic olie
  • Bougies
  • Luchtfilter(s)
  • Oliefilter
  • Brandstoffilter

Prijzen vanaf €85,-
Wist U dat?

Wist u dat wij ook onderdelen leveren voor alle Engelse merken en dat wij ook veel gebruikte onderdelen hebben?

Wist u dat wij ook Volvo velgen, Ford velgen, Mg velgen, Triumph velgen en Austin-Healey velgen leveren?

Scroll naar top